Sunday, July 28, 2013

Znakovnjak HD



„Znakovnjak HD“ je mobilna aplikacija (program) za učenje prometnih znakova. Osnovna ideja pri izradi ovog programa bila je ...kako na jednostavan način polaznicima autoškole prezentirati prometne znakove?

Odgovor je je jednostavan, učinimo znakove dostupnima u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Svi smo svjesni činjenice da današnji mladi polaznici autoškole (kao i svi ostali) žive u modernom svijetu prepunom mobitela, tabletnih računala itd… Pošto danas većina mladih ima (barem jedan) mobilni uređaj, zašto znakove ne „ubaciti“ u mobitel/tablet i na taj način im omogućiti da ih uče bilo kada i bilo gdje?!


„Znakovnjak HD“ je jednako dobar za polaznike i za predavače. Ukoliko ste predavač i upravo trebate održati predavanje na temu prometnih znakova, jednostavno možete svoje tabletno računalo ili mobitel spojiti na projektor i na taj način održati predavanje bez potrebe za paljenjem računala, bez listanja papirologije….. „Znakovnjak HD“ za Vas ima sve na jednom mjestu!


Ovaj program također možete podijeliti sa onim kandidatima koji dugo nisu vozili,pa im je potrebna kondicijska vožnja, a uz to uvijek treba ponoviti i prometne znakove, zar ne?


Održite korak sa vremenom i budite u trendu, jer ovaj program je dio budućnosti u Vašem džepu! 


Ukoliko Vam se ova ideja čini zanimljivom, tada Vam neće biti teško odvojiti nekoliko minuta za pobliže upoznavanje sa ovim programom.





Za pobliže upoznavanje, molim posjetite stranicu: